La Botzina

La Botzina és una empresa que neix l’any 1996 i està formada per tres persones que integren dos àmbits: el musical i l’educatiu.

L’objectiu de la Botzina és la producció i realització de concerts didàctics, és a dir, crear espectacles basats en la música com a continguts i que tenen un clar caràcter educatiu.

Des del seu inici el 1996 fins al dia d’avui, La Botzina ha creat més d’una quinzena d’espectacles tot col.laborant amb formacions musicals de primer nivell i de diferents àmbits musicals com la Banda Municipal de Barcelona, la cobla Sant Jordi-ciutat de Barcelona, la Big Band de Granollers o la companyia de flamenk de Sónia Sanchez entre molts d’altres.

La diferent tipologia dels nostres concerts pel que fa a format ens permet actuar des dels grans auditoris fins a la mateixa aula de l’escola. No obstant, el tractament de les nostres propostes segueix el mateix patró pel que fa a projecte didàctic, dinamisme i màxima implicació de l’espectador i qualitat i rigor en la realització de l’espectacle.